Митрополит УПЦ КП освятив храм-каплицю військової частини у Білій Церкві

27.03.2018 15:54 15

Митрополит УПЦ КП освятив храм-каплицю військової частини у Білій Церкві

Освятити храм бригади завітав голова Синодального управління військового духовенства УПЦ КП митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан. У співслужінні військових капеланів митрополит Іоан звершив чин освячення та окропив приміщення освяченою водою.
До урочистостей долучилися військовослужбовці, які несуть службу в 72-ій окремій механізованій бригаді.
Митрополит Іоан привітав керівництво частини та воїнів з освяченням каплиці, де зможуть молитися та духовно відновлюватися усі бажаючі. Владика навів для присутніх слова Святого Писання, в котрих Господь говорить: «Щоранку буду нищити всіх грішників землі, щоб викоренити з міста Господнього всіх, що чинять беззаконня». На думку архієрея, українські військовослужбовці також покликані викорінювати беззаконників, котрі, порушуючи закони Божі, насильно захоплюють українську землю.

Напередодні, 23 березня, на запрошення командування військової частини №3018, що дислокується у м. Гостомель Київської області, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній, патріарший намісник УПЦ КП, взяв участь в урочистостях з нагоди святкування 4-ї річниці з Дня утворення Національної гвардії України.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сердце дома не кухня, а камин Большой выбор наручных часов мировых брендов Параметры топовых украинских казино в 2021 году Оригинальные изделия Adidas Выбираем кроссовки на года

Публикации