Митрополит Онуфрій підтримав Десятинний монастир, незаконно розміщений на території національної пам'ятки

23.02.2018 15:04 0

Митрополит Онуфрій підтримав Десятинний монастир, незаконно розміщений на території національної пам'ятки

Після завершення читання предстоятель звернувся до пастви зі словом проповіді. Він привітав присутніх з четвертим днем Великого посту, нагадав про важливість духовної складової посту та знову закликав звершувати молитовне правило задля миру в Україні і благословіння українського народу.
“Хоча часом буває так, що людиною важко залишитися, тому що навкруги беззаконня, неправда, – але християнин має бути завжди християнином, він не має губити свого людського, а тим більше християнського, обличчя в будь-яких умовах життя, які б не склалися”, – наголосив архіпастир.

Нагадаємо, що останнім часом Десятинний монастир УПЦ (МП) перебуває у конфлікті з громадськістю Києва через його розміщення на території національної пам'ятки України. У 2009 році Синод УПЦ (МП) за клопотанням архимандрита Гедеона (Харона) ухвалив незаконне рішення про заснування тут чоловічого монастиря. Ніякої юридичної сили це рішення не має.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Советы кофеманов: как правильно выбирать напиток Принтер зажевывает бумагу – решение проблемы Огромный список промышленного оборудования от российских и зарубежных брендов Учим английский на солнечной Мальте Где заказать печать открыток?

Публикации