Митрополит Онуфрій особисто хреститиме кожну п’яту дитину у сім’ях священиків

26.12.2017 12:25 0

Митрополит Онуфрій особисто хреститиме кожну п’яту дитину у сім’ях священиків

Предстоятель УПЦ (МП) Онуфрій заявив про готовність особисто хрестити п'ятого новонародженого в сім'ях священиків.

Про це він сказав на зборах духовенства Київської єпархії 25 грудня в Трапезному храмі Києво-Печерської лаври, повідомляє УНІАН.

«Якщо ви хочете таку традицію, я не проти. Я думаю, нам треба п'яту (дитину хрестити. - Ред.). Вибираємо день, збираємо дітей в соборі, запрошуємо когось із владик, щоб допоміг, і хрестимо всіх, як цього вимагає Таїнство хрещення. Так що я готовий», - сказав Предстоятель УПЦ (МП).

"У Грузії третю дитину хрестить Патріарх Ілля. Але він не йде для цього в пологовий будинок, а збирає всіх дітей і хрестить їх одночасно", - уточнив Митрополит Онуфрій.

Як відомо, Предстоятель Грузинської Православної Церкви Патріарх Ілля хрестить третього і наступних дітей у сім'ях, батьки яких вінчалися в Церкві. Католикос-Патріарх всієї Грузії Ілля II провів майже 50 масових хрещень. Наразі хрещениками Іллі II є понад 30 тисяч дітей.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/69517/

Следующая новость
Предыдущая новость

Запчасти для автомобилей Рено Кенго по интернету 3D принтер для вас Профессиональный семейный адвокат Лучший восточный сериал 2017 «Мехрамис»: смотреть онлайн в хорошем качестве Илюха-решает: справимся с любыми задачами и упражнениями

Публикации