Митрополит Онуфрій здійснив чин наречення трьох нових єпископів УПЦ МП

06.04.2019 23:08 0

Митрополит Онуфрій здійснив чин наречення трьох нових єпископів УПЦ МП

Митрополит Київський і всієї України Онуфрій 5 квітня очолив чин наречення новообраних архиєреїв у Аннозачатіївському храмі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП.

Відповідно до рішення Священного Синоду УПЦ від 3 квітня 2019 року, єпископом Угольським, вікарієм Хустської єпархії наречено клірика Хустської єпархії архимандрита Симеона (Голубку); єпископом Волноваським, вікарієм Донецької єпархії наречено клірика Донецької єпархії архимандрита Амвросія (Скобіолу); єпископом Згурівським, вікарієм Бориспільської єпархії наречено клірика Київської єпархії, проректора Київської духовної академії і семінарії з виховної роботи архимандрита Амвросія (Вайнагія).

У нареченні також взяли участь митрополит Хустський і Виноградівський Марк, митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон, намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, митрополит Луганський і Алчевський Митрофан, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Херсонський і Таврійський Іоанн, митрополит Святогірський Арсеній, митрополит Ізюмський і Куп’янський Єлисей, архиєпископ Бердянський і Приморський Єфрем, архиєпископ Ніжинський і Прилуцький Климент, єпископ Баришівський Віктор, ректор КДАіС єпископ Білогородський Сильвестр, єпископ Добропільський Спиридон та єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій.

За уставною традицією архимандрит Симеон (Голубка), архимандрит Амвросій (Скобіола) та архимандрит Амвросій (Вайнагій) звернулися до архипастирів зі Словом при нареченні.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/75335/

Следующая новость
Предыдущая новость

Митрополит Павел просит у Президента защиты от журналистов и политиков Сайт о неопознанном и неизведанном Свежий хамон и другие продукты на Фрешбазе Быстрая верификация аккаунта в Инстраграме Лас-Вегас: співробітники казино масово страйкують

Публикации