Митрополит Онуфрій відправив назад у Стамбул лист Патріарха Варфоломія

09.12.2018 20:20 0

Митрополит Онуфрій відправив назад у Стамбул лист Патріарха Варфоломія

Предстоятель УПЦ МП Онуфрій (Березовський) відправив назад у Стамбул лист Патріарха Варфоломія за адресою відправника. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП.

Мова йде про звернення Вселенського Патріарха до Предстоятеля УПЦ МП та єрархів цієї конфесії з проханням взяти участь у об’єднавчому Соборі. У листі також сказано, що після утворення нової Церкви та вибору її Предстоятеля владика Онуфрій не матиме канонічного права носити титул «митрополит Київський».

«Лист, в якому Патріарх Варфоломій погрожує Предстоятелю УПЦ ультиматумами та вимагає співслужити з розкольниками, Блаженніший Митрополит Онуфрій поклав назад у конверт і відправив у Стамбул за адресою відправника», - йдеться у повідомленні.

Як стверджує Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП, низка єпископів Московського Патріархату, слідом за своїм Предстоятелем, теж відправили на Фанар свої запрошення на об’єднавчий Собор.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/confessional/orthodox_relations/73821/

Следующая новость
Предыдущая новость

Услуги кремации в Киеве Как сохранить холодильник здоровым, прохладным и чистым Качественный металлопрокат от компании "Будсервис" по доступной цене На Чернігівщині село проголосило перехід з Московського Патріархату в Київський В Украине выходят книги о современном взгляде на шариат и кораническом принципе совещания

Публикации