Митрополит Запорізький УПЦ (МП) регулярно їздить до Росії та на територію ОРДЛО, - Тимчук

29.04.2018 16:05 18

Митрополит Запорізький УПЦ (МП) регулярно їздить до Росії та на територію ОРДЛО, - Тимчук

Митрополит Запорізький і Мелітопольский Лука (Коваленко) їздить в Росію та на територію ОРДЛО, де зустрічається із с священнослужителями та громадянами РФ. Від останніх він отримує значні фінанси на невідомі цілі.

Про це у себе на Фейсбуці написав координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат ВРУ Дмитро Тимчук.

«У продовження церковної тематики і діяльності УПЦ МП на території України, ІС стало відомо, що митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука (у миру Коваленко Андрій), який пропагує ідею т.зв. «перехрещення» в церквах УПЦ МП дітей, які пройшли обряд хрещення в храмах інших українських Церков православних конфесій, в першу чергу - УПЦ КП, на постійній основі виїжджає в РФ і на територію ОРДЛО. Під час цих поїздок, митрополит Лука зустрічається, як зі священнослужителями Московського Патріархату, так і різними громадянами РФ, при цьому, від останніх постійно отримує значні фінансові кошти на невідомі цілі», - зазначив Тимчук.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/70973/

Следующая новость
Предыдущая новость

Чистая вода от компании «АкваПро» с доставкой по Киеву Митрополит Павел просит у Президента защиты от журналистов и политиков Органічні добрива від українського виробника Свадебные платья от лучших мировых дизайнеров в салоне Гранд ажур Які продукти посилюють чоловічі здібності

Публикации