Митрополит Запорізький Лука пригрозив районному голові “духовною смертю” і родовим прокляттям

30.01.2019 5:30 3

Митрополит Запорізький Лука пригрозив районному голові “духовною смертю” і родовим прокляттям

Митрополит Запорізький і Мелітопольський УПЦ МП Лука (Коваленко), відомий своїми різкими висловлюваннями і вчинками, що викликають скандали в ЗМІ, направив в середині січня різке послання Володимиру Гряністому, голові Новомиколаївської районної держадміністрації Запорізької області.

Як повідомляє Релігійна правда з посиланням на Credo.Press, митрополит Лука дорікає чиновнику, що той, в порушення Конституції України, умовляє і залякує духовенство РПЦ в Україні в Новомиколаївському районі, домагаючись його переходу до ПЦУ.

Зокрема, він звинувачує главу райдержадміністрації у зраді Церкви “заради “сочевичної юшки” і подачок від можновладців, під впливом безперервного потоку брехні із засобів масової дезінформації”.

Митрополит Лука також називає Володимира Грінястого “морально слабкою людиною, не здатною цінувати свою людську гідність”.

Керуючий Запорізькою єпархією УПЦ МП пророкує, що главу адміністрації спіткає “духовна смерть”, його рід буде проклято і його нащадків спіткає покарання.

Нагадаємо, нещодавно намісник Києво-Печерської лаври митрополит УПЦ МП Павло (Лебідь) похвалився, що після його прокляття загинули четверо музейних працівників, які займалися питанням виселення ремонтних майстерень з лаври.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/church_state_relations/74508/

Следующая новость
Предыдущая новость

Сервис бытовых услуг Master911 Модная и оригинальная одежда с принтами Kanye West для повседневной носки Как избавиться от плесени? Космолот Киев — особенности игровых слотов Купить фотообои по лучшей цене

Публикации