Митрополит Епіфаній став почесним доктором університету імені М. П. Драгоманова

08.03.2019 10:58 6

Митрополит Епіфаній став почесним доктором університету імені М. П. Драгоманова

7 березня у приміщенні Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова відбулася церемонія вручення диплома Почесного доктора Предстоятелю Православної Церкви України Епіфанію, передає УНН із посиланням на прес-службу ПЦУ.

Як повідомили у прес-службі, під час церемонії владика подякував за честь і висловив сподівання на подальше поглиблення співпраці між українським православ’ям та університетом.

Рішення Вченої ради про присвоєння звання Почесного доктора Митрополиту Епіфанію оголосив проректор з наукової роботи університету професор Григорій Мирославович Торбін.

Диплом Почесного доктора Блаженнійшому Митрополиту вручив ректор НПУ ім. М. П. Драгоманова Віктор Петрович Андрущенко.

Після вручення Митрополит Епіфаній виступив з промовою: “Дякую всім вам за цю велику честь бути Почесним доктором славного Національного педагогічного університету імені Драгоманова і сподіваюся, що надалі ми будемо поглиблювати нашу співпрацю”, — сказав Предстоятель Церкви.

Нагадаємо, Вселенському патріарху Варфоломію присудили звання почесного доктора “Києво-Могилянської академії”.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religion_and_science/75003/

Следующая новость
Предыдущая новость

Протестанты готовят в Киеве грандиозный Праздник благодарения Сім’ї учасників АТО пройшли реабілітацію в монастирі УГКЦ Онлайн скупка антиквариата - классическое искусство в виртуальной эпохе Ракетка для бадминтона Аудиосказки для вашего малыша

Публикации