Митрополит Епіфаній привітав Главу УГКЦ Святослава та подякував за патріотизм і добрі стосунки

07.05.2019 3:43 9

Глава Української Греко-Католицької Церкви Святослав (Шевчук) 5 травня святкував 49-й день народження. У привітанні на своїй сторінці у Facebook Предстоятель ПЦУ Епіфаній подякував Патріарху Святославу за підтримку дружніх взаємин між Церквами, за непохитну патріотичну позицію.

«Ваше Блаженство! Блаженніший Святослав (Шевчук), сердечно вітаю Вас з днем ​​народження! Справа служіння Богу є надзвичайно відповідальною, і Ви гідно працюєте, здійснюючи покладені на Вас високі обов’язки Глави Української Греко-Католицької Церкви.

Дякую Вам за підтримку дружніх взаємовідносин між нашими Церквами та за непохитну патріотичну позицію. Сподіваюся, що наші взаємини й надалі залишатимуться такими ж добрими та благотворними.

Нехай Всемилостивий Господь обдарує Вас міцним здоров’ям, довголіттям, духовною радістю та невичерпною наснагою», - йдеться у привітанні.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/confessional/interchurch_relations/75683/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как играть в виртуальном казино Кинг Працівники ювенальної поліції влаштували свято дітям молодіжного табору Мукачівської єпархії УПЦ Для чего дарить цветы? Нож VICTORINOX – правильная заточка изделий Запчасти для автомобилей Рено Кенго по интернету

Публикации