Митрополит Епіфаній подякував Главі та єрархам Елладської Православної Церкви за визнання ПЦУ

12.10.2019 15:08 0

Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній на сторінці у Facebook висловив вдячність Предстоятелю Церкви Греції Блаженнішому Архиєпископу Єроніму та усім грецьким єрархам за визнання автокефалії ПЦУ.

«Вдячний моєму брату у Христі, Главі Священного Синоду Церкви Греції Блаженнішому Архиєпископу Афінському і всієї Еллади Ієроніму та братам-архиєреям, які сьогодні на засіданні Собору єрархів підтримали позицію та послідували канонічним та історичним рішенням Вселенського Патріархату, що відкриває можливість повноцінної взаємодії між двома нашими Помісними Автокефальними Церквами в усіх сферах.

Грецію і Україну, два наших народи пов‘язують багато славних сторінок історії, дружби та співпраці. Встановлення повного євхаристійного єднання та офіційних відносин між Помісними Церквами Греції та України — ще одна сторінка, яка навіки буде вписана в нашу історію і наші серця!

Вірю, що в недалекому майбутньому матиму радість відвідати близькі моєму серцю Афіни та особисто передати наші почуття любові й поваги Блаженнійшому Архієпископу Ієроніму, братам ієрархам і всій повноті Церкви Греції».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/77426/

Следующая новость
Предыдущая новость

Сильная личность примеры великих людей Водка Finlandia в тетрапаках: история бренда, интересные факты и лучшие предложения для покупки Выбираем качественный ламинат на пол Нож VICTORINOX – правильная заточка изделий Дізнайтесь від компанії «Space Site», чому вам не обійтись без власного сайту — 4 вагомих аргумента

Публикации