Митрополит Епіфаній обговорив з Саакашвілі процес визнання ПЦУ

06.06.2019 7:02 9

Митрополит Епіфаній обговорив з Саакашвілі процес визнання ПЦУ

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 4 червня зустрівся з третім Президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі. Сторони обговорили процес визнання Православної Церкви України іншими Помісними Православними Церквами, та зокрема, Грузинською Православною Церквою.

Про це повідомляє сайт ПЦУ.

Йшлося також про поточну міжконфесійну ситуацію в нашій країні та справу єднання усього українського православ’я. Міхеіл Саакашвілі високо оцінив діяльність Предстоятеля, спрямовану на розбудову помісної Української Православної Церкви.

У свою чергу Митрополит Епіфаній подякував поважному гостю за візит та зазначив, що попереду ще чимало роботи. Предстоятель підкреслив, що хоч Москва й намагається чинити усі можливі перешкоди, проте визнання автокефалії Української Церкви та єднання православних українців навколо неї усе одно відбудуться.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/76060/

Следующая новость
Предыдущая новость

Мебель для кабинета по выгодным ценам Заходите на сайт казино Вулкан и играйте бесплатно Качественный пенопласт от производителя Удобная и надежная тепловая пушка Получение своего генетического профиля по выгодной цене

Публикации