Митрополит Елладської Православної Церкви привіз до окупованого Криму паломницьку делегацію

13.06.2018 15:44 3

Митрополит Елладської Православної Церкви привіз до окупованого Криму паломницьку делегацію

За благословенням благочинного монастирів Криму, архімандрита Калініка (Чернишова), якого Синод УПЦ (МП) просуває в єпископи попри його відкриту підтримку сепаратизма, гостям провели оглядову екскурсію по храмах і пам'ятках монастиря з докладною розповіддю про його історію та святині.
"По завершенні екскурсії грецькі прочани були з любов'ю запрошені на гостинне російське чаювання", - йдеться у прес-релізі на сайті обителі, де печерний храм монастиря, за легендою вирубаний у скелі священномучеником Климентом у I ст., було названо "найдавнішим діючим печерним храмом Російської Церкви".
Того ж дня група прочан на чолі з митрополитом Калініком відвідали Свято-Володимирський собор у Херсонесі: там їх зустрів помічник благочинного Севастопольського округу УПЦ (МП) протоієрей Стефан Сломчинський, провівши екскурсію. У прес-службі Севастопольського благочиння зазначають, що паломницькі групи з Греції відвідують Крим протягом 18 років у червневі дні задля участі у святкуванні дня пам'яті святителя Луки Кримського, якого "дуже шанують у Греції".
Фото crimea-eparhia.ru


Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как и где заказать выполнение дипломной работы? Увеличение отдачи бизнеса с программами BAS, «1С:Підприємство» Быстрые заработки на азартных играх Выбираем спортивную обувь правильно Оригинальные кеды Converse

Публикации