Мирослав Маринович став першим лауреатом премії імені Станіслава Вінценза

28.06.2018 17:53 0

Мирослав Маринович став першим лауреатом премії імені Станіслава Вінценза

Першим лауреатом Премії Станіслава Вінценза «За гуманістичне служіння та внесок у розвиток регіонів» став проректор Українського католицького університету, правозахисник Мирослав Маринович.

Відзнаку він отримав під час Міжнародної конференції «Коло Вінценза: майбутнє Карпат», яка відбувалася 26-27 червня 2018 року в селі Криворівня на Івано-Франківщині в рамках Першого міжнародного форуму країн Східної та Центральної Європи «Via Carpatia».

“Саме ім’я премії - дуже добре підібраний символ. Ім’я Сталіслава Вінценза є символом того, що виведено в назву премії. Любов до рідного краю, любов до маленької своєї батьківщини — це те, що ми усі з вами хотіли б відродити”, - зазначив Мирослав Маринович у слові подяки.

Нагороду вручив співорганізатор Форуму, голова парламентського комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький. Сама статуетка — витвір місцевих ковалів у вигляді стилізованого під гуцульські орнаменти хреста. Премія стане щорічною. Про це інформує VIA CARPATIA.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/71642/

Следующая новость
Предыдущая новость

Вигідні кредити онлайн на банківську карту Гранитные памятники и изделия декора в Киеве от производителя Илюха-решает: справимся с любыми задачами и упражнениями Формы и сопутствующие материалы для садовой дорожки Быстрая доставка вкусных роллов и суши

Публикации