Мешканцю Львівщини, який побив священика, загрожує до 5 років позбавлення волі

07.09.2018 0:53 6

Мешканцю Львівщини, який побив священика, загрожує до 5 років позбавлення волі

Інцидент стався 27 серпня в селі Стрілків на вулиці Скоблика, де на той час працівники ТзОВ «Комунальник №1» здійснювали дорожньо-ремонтні роботи, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.
Саме з одним із вказаних співробітників у підозрюваного і виник словесний конфлікт, під час якого зловмисник наніс декілька ударів ногами та кулаками рук у голову потерпілому.
Як наслідок, 56-річний комунальник отримав легкі тілесні ушкодження.
Усе це трапилось у присутності односельчан та священика Стрийської єпархії Української Греко-Католицької Церкви, який і намагався зупинити хуліганські дії правопорушника.
35-річний церковний служитель підійшов до лиходія, представився та попросив припинити бійку. Однак і сам отримав удар у голову, що спричинило струс головного мозку, перелом зовнішньої пластинки гайморової пазухи зліва (легкі тілесні ушкодження).
На даний час досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання фігуранту міри запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.
За вчинення інкримінованого злочину чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

Фото investigator.org.ua

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Илюха-решает: справимся с любыми задачами и упражнениями Бесплатный англо-русский переводчик онлайн Бездепозиты и онлайн казино с украинской пропиской рекламирует портал Playmaxima Данилюк пояснил, почему закон про легализацию настолько долго лежит в Раде Преимущества гидравлических кресел в салоне красоты

Публикации