Менше третини громадян України знають, що таке Томос

26.10.2018 18:19 3

Менше третини громадян України знають, що таке Томос

Про це свідчать результати соціологічного опитування КМІС, проведеного на замовлення "Детектора медіа" з 28 серпня по 24 вересня 2018 року у 109 населених пунктах України і презентованого сьогодні в Укрінформі.

"Слово Томос за останні півроку стало загальновживаним, тому респондентам ставилося запитання, що таке Томос. Насправді, зараз 28,5% людей говорять, що вони знають, а інші чесно визнають, що вони не знають, що означає це поняття", - сказав заступник директора КМІСу Антон Грушецький, презентуючи дані дослідження.

За його словами, 71,5% респондентів не знають або їм важко сказати, що означає Томос.

Дослідження на тему "Ефективність державної політики у сфері інформаційної безпеки напередодні виборів" провів КМІС на замовлення ГО "Детектор медіа" з 28 серпня по 24 вересня 2018 року. Воно проводилося у 109 населених пунктах у всіх областях України, окрім Автономної Республіки Крим. У Донецькій і Луганській областях опитування проводилися тільки на територіях, що контролюються Україною. Дослідження здійснювалось за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії. Максимальна похибка для більшості показників не перевищує 3,3%.

Нагадуємо, влітку РІСУ проводила інформаційно-просвітницьку кампанію в мережі Фейсбук, що таке Томос, автокефалія, диптих Православних Церков і які саме є помісні Православні Церкви.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/social_questioning/73233/

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная чистка вашего ПК Критерии выбора казино онлайн Украина: комплексный анализ базовых показателей Ключевые достопримечательности Белоруси — что точно стоит посмотреть? Мінюст затвердив положення про Душпастирську раду з питань релігійної опіки в пенітенціарній системі ккраїни Купить фотообои по лучшей цене

Публикации