Меджліс кримськотатарського народу проведе у Києві святкування “Qırım akşami”

07.08.2017 14:31 9

Меджліс кримськотатарського народу проведе у Києві святкування “Qırım akşami”

Окрім концерту, кримськотатарських пісень та танців, гості зможуть ознайомитись з виставкою про історію і культуру кримськотатарського народу, яка була підготовлена Естонським інститутом з прав людини, Міністерством інформаційної політики України, Кримськотатарським Ресурсним Центром за підтримки міністерства закордонних справ Естонії.
Ця виставка вже була презентована широкому колу у липні цього року в Женеві на X сесії Експертного механізму ООН з прав корінних народів.

"Ми запрошуємо всіх представників дипломатичних установ, які працюють в Україні, познайомитись з культурою корінного народу Криму, який наразі живе в умовах окупації, але намагається не забувати своє коріння, свої традиції на Батьківщині й поза її межами", - повідомила в.о. міністра інформаційної політики України Еміне Джеппарова.

Захід відбудеться 9 серпня о 19:00 в "America House Kyiv".

Нагадаємо, в Ічнянському районі у селі Крупичполе на Чернігівщині 26 липня відзначили День українсько-кримськотатарської дружби і солідарності.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Як оцінити якість деревини до електронних торгів Справки формы 027 у На Херсонщине духовенство обвинило главу сельсовета в намерении передать фирме с российскими корнями землю, на которой стоит храм УПЦ КП Горизонтальные и вертикальные жалюзи – быстрое изготовление и монтаж в Одессе Лечение косоглазия в клинике Эксимер

Публикации