Має бути припинена вакханалія з "антицерковними" законами: митрополит УПЦ МП дав настанови новообраному Президенту

23.04.2019 1:50 0

Має бути припинена вакханалія з

Запорізький митрополит УПЦ МП Лука одним з перших привітав Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах.

Про це повідомляє Депо.

У привітанні, опублікованому на сайті Запорізької єпархії УПЦ МП, єрарх висловлює надію, що Зеленських покарає всіх винних за "рейдерські захопленням храмів" Московського Патріархату.

"Повинна бути припинена вакханалія з "антицерковними" законами. Це стосується вимоги позбавити Українську Православну Церкву її назви (за яким ховається план масштабного відбору її храмів і майна на користь "Православної Церкви України"). Ми розраховуємо і на те, що Ви посприяєте відновленню порядку і законності в усій вертикалі влади. І що після Вашого втручання представники державних органів перестануть організовувати і узаконювати рейдерські захоплення храмів, а ті, хто допустив відповідні правопорушення, понесуть справедливе покарання", - йдеться у зверненні владики Луки.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/75524/

Следующая новость
Предыдущая новость

Ресурс Слототоп и его преимущества Буровые установки и оборудование от Киевского завода буровой техники Який букмекер дає найкращий вітальний бонус в Україні? Лучший портал с металлургическими объявлениями Правильный подход к инвестициям

Публикации