Масове хрещення у водах Дніпра проведе Церква християн віри євангельської

13.07.2018 19:27 66

Масове хрещення у водах Дніпра проведе Церква християн віри євангельської

У Києві півтисячі людей одночасно приймуть водне хрещення у Дніпрі. Таким чином, християни віри євангельської планують відсвяткувати 1030-річчя хрещення Київської Русі-України, повідомляє сайт УЦХВЄ.

Святковий захід розпочнеться 22 липня о 10 ранку тріумфальною ходою 500 людей у білому одязі, які спускатимуться по сходах від Володимирського узвозу до головної сцени свята, яка буде розташована на території пам’ятника Магдебурзькому праву.

Вже продумана святкова програма: спів об’єднаного хору, оркестр, сольні виконавці та гурти, звернення очільників Церков.

Люди, які готуються до хрещення, та служителі Церкви через Пішохідний міст перейдуть на Труханів острів, де і розпочнеться хрещення у водах Дніпра.

О 14.00 програма завершиться. «Ми запрошуємо усіх долучитися до цієї історичної події. Це буде величне свято для слави Божої», – сказав старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/protestants/christians_of_evangelical_faith/71808/

Следующая новость
Предыдущая новость

"Карітас Київ" і Рада молодих вчених Інституту філософії НАНУ проводять літню філософську школу про мир, діалог і філософію Где найти качественную обувь в Киеве ? СБУ притягла до відповідальності низку священиків УПЦ Легальное казино FreePlay для настоящих игроков Все про медичне страхування для іноземців

Публикации