Лідери п’ятидесятницьких місій Європи проводять зустріч у Києві

13.11.2018 5:22 6

Лідери п’ятидесятницьких місій Європи проводять зустріч у Києві

З 15 по 18 жовтня цього року у столиці Іспанії м. Мадрид відбулася зустріч лідерів п’ятидесятницьких місій Європи. Рішення Комітету ПЕМ про проведення наступної зустрічі 12-15 листопада 2019 р. у м. Києві засвідчило про особливу місіональну позицію УЦХВЄ, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт п'ятидесятників України.

Центральною ідеєю зустрічі у Мадриді став девіз «Піднімайте наступне покоління». Представники понад 60 країн Європи інформували про місіонерську ситуацію у своїх регіонах, ділилися практичним досвідом роботи, озвучували ідеї про те, як підняти на місіонерські поля наступне покоління.
Українську Церкву, місіонерські проекти та плани представляв завідувач місіонерського відділу УЦХВЄ, директор місії «Голос надії» єпископ Микола Синюк, а також регіональний директор місії по Західній Європі, редактор газети «Голос надії» Юрій Троць. Присутні були поінформовані про євангелізаційно-місіонерські проекти церкви ХВЄ, бачення на перспективу. Також була представлена діяльність місії «Голос надії», як базової місіонерської інституції УЦХВЄ.
Підсумовуючи свій виступ на форумі, Микола Синюк зауважив: «По-перше – ми не піднімемо нове покоління місіонерів, якщо не піднімемо наших дітей і онуків у наших власних родинах. Якщо їм не цікаво те, що роблять їхні батьки, це буде нецікаво молоді церкви. По-друге – співпраця зі Святим Духом, як Духом місіонерства, який приводить у церкву гірших, а виводить кращих для здійснення Своїх намірів. На практиці це часто приводить до внутрішнього спротиву служителів і нерозуміння місійної природи Духа Святого. По-третє – співпраця один з одним. Українська церква володіє потужним місіонерським ресурсом – людьми. Захід обмежений у цьому, проте володіє потужним матеріальним ресурсом. Об’єднання зусиль дало б якісний результат на поширення Царства Божого», – підкреслив єпископ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/protestants/christians_of_evangelical_faith/73462/

Следующая новость
Предыдущая новость

Впливовий український політик, прихожанин і меценат УПЦ, підтримав бажання президента прискорити автокефалію История создания храма Святого Климента в Одессе Справка 302 н для трудоустройства Сыграйте на онлайн игральных автоматах на сайте онлайн казино Slots-Doc-com Трактование и значение сна для человека

Публикации