Львів готується до Регіональної зустрічі Тезе

11.01.2018 19:43 6

Львів готується до Регіональної зустрічі Тезе

Настоятель всесвітньо відомої екуменічної спільноти Тезе брат Алоїс під час Європейської зустрічі молоді, що відбулася у Базелі (Швейцарія), анонсував регіональну зустріч Тезеу Львові. Вона відбудеться з 28 квітня до 1 травня, повідомляє Сredo.pro.

«Мати таку можливість зібрати молодих людей у вашій прекрасній країні. Адже нас досі надзвичайно дивує, що багато людей з України сьогодні приїжджають в Тезе, на Європейські зустрічі, долають тисячі кілометрів. Це нелегка дорога. Тому ми приємно вражені, що українська молодь приєднується до цього руху. Крім того, з України прибуває римо-католицька, греко-католицька, православна, протестантська молодь – й усі вони їдуть разом, – сказав Настоятель екуменічної спільноти Тезе брат Алоїс.

За його словами, в Ризі також відбувалась спершу Регіональна зустріч Тезе, а потім Рига вже вітала молодь, як столиця Європейської зустрічі Тезе.

Можливо, колись і Львів збере Європейську зустріч Тезе.

«Зробімо один крок, потім наступний. Поволі, крок за кроком… Радіймо цій можливості об`єднатися. Це допоможе теж нам і людям, що приїдуть у вашу країну, молитися про мир в Україні. Це одна з причин, чому ми хочемо приїхати Україну і показати, що ми з вами у цій складній ситуації, яка досить довго триває», – говорить Брат Алоїс.

Читайте також: «ТЕЗЕ В УКРАЇНІ – ТО ВЕЛИКА МРІЯ!»

Тезе.jpg

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/young_people/69681/

Следующая новость
Предыдущая новость

Професійна література для адвокатів УАПЦ продала монастир за 382 тисячі гривень Казино Cosmolot множество игр и отличные бонусные предложения Организация вывоза мусора контейнером Samsung J7-2017 один из самых ярких представителей класса бюджетных смартфонов

Публикации