Львівський міжрелігійний проект здобув престижну австрійську нагороду

14.09.2018 22:43 0

Львівський міжрелігійний проект здобув престижну австрійську нагороду

6 вересня 2018 року у відомому віденському клубі Porgy&Bess вже вп’яте відбулася церемонія вручення премії «Intercultural Achievement Award» (IAA), якою МЗС Австрії відзначає проекти в галузі міжкультурного діалогу. З-поміж майже 300 проектів із більше ніж 50 країн світу фахове журі обрало 5 переможців, серед яких і проект з України.
Престижну премію в категорії «Інновації» виборов Львівський центр міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас» з проектом «The School of Interreligious Dialogue». На урочистій церемонії нагородження була присутня Міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайссль, яка виголосила вітальну промову.
Школа міжрелігійної журналістики стартувала у Львові 16 лютого 2017 року. Організатор проекту – Лідія Батіг, журналіст сайту «Духовна велич Львова»; співорганізатор – Тарас Дзюбанський, керівник Центру міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас».
«Це велике досягнення для «Лібертасу». Ця нагорода є поштовхом до майбутніх проектів, до розвитку міжрелігійного діалогу в нашому суспільстві, до нових ініціатив. Це досягнення є свідченням для всієї Європи та світу, що Україна – сильна держава, готова будувати мир між представниками різних культур і релігійних традицій, протистояти стереотипам. Ми можемо бути зразком для усіх», – сказав Тарас Дзюбанський.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Провайдер, который предоставляет качественные услуги Синод УПЦ знов перейнявся біометричними паспортами і розглянув конфлікт в єпархії Электронные весы от Веспрома – качество и надежность Финансовая помощь тем, кому это необходимо: кредиты онлайн Сайт с лучшими бесплатными видеослотами

Публикации