Львівський музей історії релігії запрошує на виставку «Арт-Хотин»

23.04.2018 17:13 9

Львівський музей історії релігії запрошує на виставку «Арт-Хотин»

У Львівському музеї історії релігії 25 квітня відкривається виставка «Четвертий вимір» творчої групи «Арт-Хотин».

Троє буковинських художників, кожен з яких по-своєму унікальний, самобутній і самодостатній, підготували для львів’ян і гостей міста проект «Четвертий вимір». Валентина Козяр, Михайло та Іван Кириленки – це плеяда митців-новаторів, які 2010 року об’єдналися і мають спільне бачення, свою «загадку мислення», свій неповторний колорит, свої образи, які не залишать байдужими нікого.

Творча група «Арт-Хотин» (саме так художники назвали свій мистецький колектив) професійно відображає характерні риси живопису одеської і львівської шкіл у поєднанні з колоритом Буковини, своїм світоглядом митця. Це своєрідна художня мова сучасного мистецтва.

Проект «Четвертий вимір» – це вимір духовності, де кожна робота змушує глядача замислитися над окремими аспектами життя, це звернення до внутрішнього світу людини, до пізнання свого Я.

Кириленко_Михайло_Замріяна.jpg

Буковинський тандем працює в техніці абстракція, де кожна картина має свій унікальний стиль. Роботи поєднують земне і небесне, уявне і дійсне, реальне і символічне. Це світлі, наповнені добром, теплом і любов’ю полотна: «Чаша добра» і «Кульбабки» Івана Кириленка, «Мій янгол» і «Натхнення» Валентини Козяр, «Замріяна» і «Лірична» Миколи Кириленка та багато інших.

«Спілкуючись» із живописом художників, мимоволі віддаєшся емоціям і поринаєш в їхню живу «цивілізацію кольору».

Художники є учасниками всеукраїнських і міжнародних арт-фестивалів, симпозіумів, виставок, аукціонів. Їхні твори зберігаються у приватних колекціях, музеях України і за кордоном.

Відкриття виставки «Четвертий вимір» – у середу, 25 квітня, о 17 годині.

Виставка чинна до 14 травня.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/announcements_events/70912/

Следующая новость
Предыдущая новость

Священики УПЦ спільно з волонтерами забезпечили п’ять підрозділів ЗСУ ліками УПЦ нарахувала 100 тисяч учасників ходи, поліція — 15 тисяч Наращивание волос с помощью тресс Высококачественная женская и мужская обувь Сердце дома не кухня, а камин

Публикации