Литовський хор виступив у львівській церкві УАПЦ

18.01.2018 23:40 6

Литовський хор виступив у львівській церкві УАПЦ

Повертаючись із IX Міжнародного фестивалю «Коляда на Мазлях», гості із Прибалтики завітали до історичного храму, довкола якого завжди вирувало культурне життя українців Галичини.
У своєму вітальному слові настоятель Успенської церкви м. Львова прот. Ігор Бурмило привітав колективи та нагадав спільні віхи історії України і Литви, значення збереженого архіву та колосальний вплив цього фактору на самоствердження незалежності України. У вітальному слові священик також нагадав присутнім про велику допомогу Україні латвійського уряду у міжнародних відносинах.
Між колядами звучали вінчування, які декламували люди різних поколінь.
"Виступ латвійського хору вразив присутніх високомистецьким виконанням духовної музики, кульмінацією якої був «Щедрик» М. Леоновича", зазначає сайт УАПЦ.
На згадку про коляду в Успенській церкві духовенство подарувало гостям з Литви ікону Божої Матері та книгу «Феномен Львова» з описом усіх храмів у Львові.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лечение наркомании в Киеве Комфорт для ребенка и спокойствие для родителей Компрессорные станции по ценам производителя Вячеслав Кантор - современный общественный деятель Актуальні вакансії для водіїв у Києві

Публикации