Лавров скаржиться, що Захід не помічає «гоніння» на УПЦ (МП)

25.01.2018 11:53 6

Лавров скаржиться, що Захід не помічає «гоніння» на УПЦ (МП)

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров поскаржився, що Росія так і не дочекалася реакції Євросоюзу на нібито протиправні дії в Україні щодо храмів УПЦ (МП). Про це він заявив в середу на відкритті XXVI Міжнародних Різдвяних освітніх читань "Моральні цінності і майбутнє людства", повідомляє ТАСС.

"Триває потурання захопленням храмів канонічної і Української Православної Церкви, насильства щодо віруючих, - вказав міністр. - Не припиняються спроби розколоти церковні громади".

"Ми зажадали реакції на всі ці протиправні дії з боку і ОБСЄ, і Ради Європи, і ООН, зажадали також конкретної реакції у Євросоюзу, - звернув увагу Лавров. - Поки такої реакції ми в належній мірі не побачили".

Лавров також повідомив, що Москва внесла пропозицію в ООН і ОБСЄ про припинення "такого ганебного аморального явища, як війна з пам'ятниками, яка розгорнута в Україні, в Польщі і в деяких країнах Прибалтики".

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/ukraine_and_world/international_relations/69839/

Следующая новость
Предыдущая новость

Интернет портал Zolotoi Baton и игровые автоматы Экспресс займ быстро и выгодно Развлечения и заработок на ведущем игорном ресурсе Гадания онлайн стали реальностью Вчимо англійську швидко та ефективно

Публикации