Кіровоградський митрополит УПЦ скаржиться місії ОБСЄ на ЗМІ

25.09.2018 11:05 0

Кіровоградський митрополит УПЦ скаржиться місії ОБСЄ на ЗМІ

Зокрема було обговорено релігійну ситуацію в регіоні, стан міжконфесійних відносин на Кіровоградщині, а також діяльність духовенства і вірян Кіровоградської єпархії УПЦ (МП) із надання гуманітарної допомоги переселенцям із Донбасу.
Митрополит Іоасаф висловив занепокоєння з приводу провокацій проти УПЦ (МП), "які безкарно тиражуються в ЗМІ, несправедливо дискредитуючи та дискримінуючи канонічну Церкву", пише сайт УПЦ (МП).
Прес-секретар єпархії протодиякон Іоанн Ганчин, який також взяв участь у зістрічі, повідомив, що з 2014 р. відповідними органами обласної державної адміністрації не було зареєстровано жодного поданого на реєстрацію Статуту релігійної організації. Підставою для відмови в реєстрації значиться формулювання «повернення на доопрацювання», що, на його думку, не відповідає нормам чинного законодавства та є грубим порушенням Конституції України.
Благочинний Новоархангельського округу протоієрей Василій Дубіна, у свою чергу, заявив про правопорушення з боку будівельно-наглядових органів району щодо спорудження храму в с. Торговиця.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

434 місіонери-п'ятидесятники з України служать у шести країнах світу Только в казино Олигарх автоматы работают на вас! Помощь адвоката в оспаривании отцовства Особенности выбора букмекерской конторы Качественные запчасти на мотоблок по доступной цене

Публикации