Кіпрська Церква закликає уникати різких заяв щодо конфлікту Москви і Константинополя

13.11.2018 7:22 3

Кіпрська Церква закликає уникати різких заяв щодо конфлікту Москви і Константинополя

У заяві від 9 листопада сказано, що Кіпрська Церква підтримує добрі стосунки з усіма помісними Православними Церквами, від Вселенського Патріархату і до наймолодшої Церкви Чеських земель і Словаччини, а також, з Російською Церквою.
Також Кіпрська Архієпископія закликає усіх уникати публічних заяв з різкими заголовками, які тільки погіршують ситуацію. Кіпрська Церква сподівається, що всі проблеми будуть вирішені у відвертому діалозі з любов'ю. Крім того, вона висловлює готовність будь-яким чином сприяти в цьому напрямку.
Як зазначає Cerkvarium, попри дипломатичні формулювання тексту заяви, можна припустити, що мається на увазі різка та невиправдано груба риторика на адресу Вселенського патріарха, якою зараз відзначаються саме представники Російської Церкви та її дочірньої організації в Україні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Самые разнообразные игровые аппараты На Чернігівщині село проголосило перехід з Московського Патріархату в Київський Юридичні послуги від висококваліфікованих спеціалістів На Прикарпатті селяни звинувачують священика УПЦ КП у крадіжці 700 тис. грн Как заработать с помощью онлайн казино Вулкан

Публикации