«Кіборги» зустрілися зі студентами Київської академії УПЦ КП

05.03.2018 13:04 3

«Кіборги» зустрілися зі студентами Київської академії УПЦ КП

Патріарший намісник, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній у своєму слові підкреслив важливі риси, якими наділені українські захисники: «Якщо людина по-справжньому любить свій народ і свою Батьківщину, то вона не боїться ніяких випробувань, стає безстрашною і непереможною. Саме такою любов’ю переповнені серця наших героїв, які продемонстрували надлюдські, я б сказав надприродні, можливості, через що сам ворог прозвав їх «кіборгами».
Також до присутніх в залі звернувся голова Синодального управління військового духовенства митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан.
Учасники заходу мали можливість переглянути уривок з фільму «Кіборги», після чого відбулось спілкування з учасниками бойових дій у Донецькому аеропорті та акторами фільму.
Режисер фільму «Кіборги» Ахтем Сеїтаблаєв в деталях розповів, як створювалась ця стрічка. Своїми власними історіями та досвідом поділилися також актори фільму В’ячеслав Довженко (позивний «Серпень»), Роман Ясиновский («Гід»), Андрій Ісаєнко («Субота»).
Консультували кіношників військові, зокрема, заступник командира 93-ї ОМБр, український воїн, який брав участь у важких боях за ДАП у вересні 2014-го Кирило Недря («Доцент»). Цього вечора Кирило також був присутній на зустрічі з викладачами і студентами КПБА і ділився своїми спогадами бою за аеропорт.
Як пояснюють автори, образи героїв – збірні. Їх прототипами стали реальні кіборги, чиї історії були художньо втілені у сценарії до фільму. За словами режисера Ахтема Сеїтаблаєва, всього на головні ролі пробувалися близько 150 акторів.
Студенти КПБА ставили режисеру та акторам запитання, мали можливість отримати в подарунок плакати та флаєри з автографами акторів, робили спільні фото на згадку про цю зустріч.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Монетная история Николая Первого Гранитные украшения – всегда стильно и современно Виват-Украина - качественная наградная продукция для любого мероприятия Ручные сканеры штрих-кодов уже в твоем городе Эффективное лечение алкогольной и наркотической зависимости

Публикации