Кучма отримав найвищу нагороду УПЦ КП

13.09.2018 17:56 0

Кучма отримав найвищу нагороду УПЦ КП

"За заслуги з відродження духовності в Україні, утвердження помісної Української Православної Церкви та з нагоди 80-річчя з дня народження", - йдеться у відповідному указі, який цитує прес-служба президентського фонду Леоніда Кучми.
"На Вашу долю випав нелегкий тернистий шлях розбудови незалежної України. Ваші мудрість, професіоналізм, далекоглядність допомогли зробити багато для зміцнення її суверенітету і незалежності, збереження суспільного миру, міжконфесійної злагоди. Ви проголосили і затвердили європейський напрямок розвитку України як стратегічну мету, досягнення якої убезпечить наш народ від повторення трагічних сторінок минулого. Переконаний - попри об'єктивні труднощі та проблеми, з якими стикалися і Ви, і Україна, Ви гідно виконали свою місію", - йдеться у вітальному листі Святійшого Патріарха Київського і всієї Русі-України Філарета, який з побажаннями Божого благословення вручив цю нагороду.
Під час розмови Леонід Кучма і патріарх Філарет обговорили перебіг надання Томосу про автокефалію Українській Православній Церкві.
7 вересня директор Інституту стратегічних оцінок, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук Павло Гайдуцький презентував у Києві книгу, присвячену другому президентові України Леоніду Кучмі, - "Я завжди з Україною! Л. Кучма".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выбираем обувь под платье: совет эксперта Зачем нужны надгробия «Barberking» − настоящий атмосферный барбершоп в Харькове Ракетки для бадминтона Лучшее предложение от игрового клуба

Публикации