Кримські переселенці закликали запровадити санкції до осіб, причетних до блокування храму в Симферополі

05.09.2017 15:06 3

Кримські переселенці закликали запровадити санкції до осіб, причетних до блокування храму в Симферополі

Андрій Іванець зазначив, що вже встановлені особи, які брали участь у незаконному тиску на віруючих київського патріархату, зокрема у нападі 31 серпня на головний храм, на другу церкву і на єпархіальні приміщення загалом.
"У зв’язку з ситуацією, що сталася, звертаємось до Організації Об’єднаних Націй, Організації з безпеки Співробітництва в Європі, урядів країн Європейського союзу, Швейцарії, Норвегії, Чорногорії, Ісландії, Албанії, Ліхтенштейну, США, Канади, Австралії та Японії, і просимо запровадити персональні санкції щодо осіб, причетних до порушень прав віруючих Кримської єпархії Української православної церкви Київського патріархату, а також посилити секторальні санкції проти Російської Федерації за брутальне системне порушення прав людини в Криму", - йдеться в заяві громадських організацій переселенців з Криму.
Нагадаємо, 31 серпня в анексованому Криму російські силовики заблокували храм Святих рівноапостольних князів Ольги та Володимира УПЦ Київського Патріархату в Сімферополі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Диссертация от рук специалистов на заказ Стоит ли выбирать крашеные межкомнатные двери? Организация вывоза мусора контейнером Особенности складских тележек Плюсы и минусы атеизма

Публикации