Кримського митрополита УПЦ (МП) нагородили за розвиток в'язничного служіння РПЦ

20.04.2018 1:24 21

Кримського митрополита УПЦ (МП) нагородили за розвиток в'язничного служіння РПЦ

У Сімферополі 17 квітня проходив навчальний семінар «Особливості спільної діяльності духівництва та працівників кримінально-виконавчої системи (КВС) у сфері виправлення, ресоціалізації та духовно-моральної просвіти підозрюваних, обвинувачених і засуджених, які утримуються у виправних установах та у СІЗО». На цьому заході митрополита Сімферопольського і Кримського Лазаря нагородили медаллю Синодального відділу Російської Православної Церкви (РПЦ) з в'язничного служіння святої великомучениці Анастасії Узорішительниці I ступеня.

Оголосив наказ і вручив нагороду вікарій Патріарха РПЦ Кирила, голова зазначеного відділу єпископ Красногорський Іринарх.

нагорода.jpg

У формулюванні до нагороди зазначається: «За віру, милосердя і внесок у розвиток в'язничного служіння РПЦ, зміцнення взаємодії між церквою та Федеральною службою виконання покарань по республіці Крим і місту федерального значення Севастополю, а також благословенні архіпастирські труди з відкриття в'язничних храмів в установах КВС на церковно-канонічній території Сімферопольської кафедри та організацію душпастирювання над особами, які перебувають у місцях позбавлення волі». Про це інформує Prisoned Crimea.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/70854/

Следующая новость
Предыдущая новость

Металлическая кровля: плюсы выбора Успешная товарная биржа PolonEX Лак для паркета от компании «Мастер Паркет» Бесплатные похороны и нюансы их проведения Аппетитные бонусы и море слотов в казино Лавина

Публикации