Кримська єпархія УПЦ закликає вірян до порушення українського законодавства

08.08.2018 13:25 0

Кримська єпархія УПЦ закликає вірян до порушення українського законодавства

Планується, що з 8 по 20 вересня прочани автобусом прослідують за маршрутом: Сімферополь – Ростов-на-Дону – Курськ — Гомель — Брест (меморіал "Брестська фортеця") – Біловезька Пуща – Гродно — Жировичі – Мінськ – Меморіал "Хатинь" – Вітебськ – Смоленськ – Задонськ — Сімферополь. До поїздки включається страхування, супроводжувач, ночівля, трапеза у монастирях, три ночівлі у готелях, екскурсії та музеї (за бажанням). Групу супроводжуватиме священик. Зазначається, що у програмі можуть бути зміни "у зв'язку з непередбачуваними обставинами".
Постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 року №367 затверджений Порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. Цей Порядок регулює питання в’їзду на тимчасово окуповану територію вільної економічної зони “Крим” та виїзду з неї громадян України. Згідно з ним, в'їзд на тимчасово окуповану територію України та виїзд з неї здійснюються через контрольні пункти "Каланчак", "Чаплинка" та "Чонгар" за умови пред'явлення будь-якого документа, визначеного статтею 5 Закону України "Про громадянство України" або статтею 2 Закону України "Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України". Порушення порядку тягне адміністративну відповідальність, передбачену статтею 204-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нещодавно Кримська єпархія УПЦ (МП) прийняла в гості президента Росії, показавши Володимиру Путіну роботи з "відновлення" Володимирського собору в Севастополі.

Нагадаємо, що ООН "засуджує тимчасову окупацію Російською Федерацією частини території України — Автономної Республіки Крим та міста Севастополя
(далі Крим) — і підтверджуює невизнання її анексії".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Вулкан - кладезь ярких эмоций и наслаждения Играть на популярных игральных слот аппаратах в интернет казино Love vulkan Экологический паспорт Матрасы для детей Электрические штабелеры: что это и зачем?

Публикации