Константинопольський патріарх висловив співчуття з приводу пожежи у львівьскому храмі УПЦ

26.02.2018 15:47 12

Константинопольський патріарх висловив співчуття з приводу пожежи у львівьскому храмі УПЦ

Попри те, що причини загоряння храму УПЦ (МП) у Львові 2-3 лютого не були встановлені, представники УПЦ/РПЦ привертають єпископів з інших країн до засудження «сил гонителів Христа» в Україні. Константинопольський патріарх Варфоломій також відреагував на звернення до нього представників Московського Патріархату.
«Із глибокою скорботою у серці Ми дізналися про підпал однієї із церков у Львівській єпархії та поспішаємо донести Вам Наші сердечні співчуття, а також наші молитви за стабільність і мир у Вашій єпархії», — цитує листа сайт УПЦ.
Вселенський Патріарх підкреслив, що подібні акти насильства яскраво демонструють наскільки небезпечними та руйнівними є політичні ідеали, які позбавлені християнського духу. «Коли злочин скоюють в ім’я релігії, це безперечно є злочином проти релігії. Будь-які демонстрації насильства у місцях поклоніння посилюють напругу та сприяють формуванню розбрату між народами», — зазначив він.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Советы для любителей видеослотов Строительные люльки ZLP – 630 с полной комплекцией Быстрая, безопасная и качественная химчистка ковров Азартные игры и ставки Выбор и правильный уход за гидрокостюмом

Публикации