Клірик РПЦ назвав підвищення пенсійного віку – покаранням росіян за гріхи

26.06.2018 23:14 3

Клірик РПЦ назвав підвищення пенсійного віку – покаранням росіян за гріхи

«Не випадково підвищення пенсійного віку спіткало покоління, яке найбільш досягло успіху у руйнуванні Богом встановлених сімейних цінностей», – заявив настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці в селі Жуково Бєлгородської області протоєрей Олексій Чаплін у своїй статті на порталі «Російська православна лінія», пише Портал-Credo.ru.

На думку протоєрея, підвищення пенсійного віку в Росії – це покарання народу за гріхи.

“Правду говорити завжди важко і неприємно, але в цьому і місія Церкви – бути ненависною за Правду, – пафосно виголосив протоієрей Чаплін. – А правда полягає в тому, що нинішня пенсійна реформа – це не підступи «ліберального лобі», а покарання Боже за ті беззаконня, до яких причетний чи не кожен в нашому поколінні”.

На переконання клірика Бєлгородської митрополії РПЦ, гріхи ці полягають у тому, що «замість сім’ї панує блудне співжиття або так званий «цивільний шлюб» (я вже не кажу про те, що для православних невінчані шлюби є блудом); кількість розлучень досягло немислимих розмірів; багатодітні сім’ї засуджуються громадською думкою (мовляв, «навіщо плодити злидні»); не чоловік тепер глава дружини, а баби керують чоловіками (що ж тепер жінки обурюються, що їм хочуть збільшити пенсійний вік більше, ніж чоловікам?); і найстрашніше – мільйони і мільйони абортів».

Про проведення пенсійної реформи за найжорсткішим сценарієм стало відомо 14 червня, в день початку Чемпіонату світу з футболу в Росії.

За словами прем’єр-міністра Дмитра Медведєва, таким чином влада виконує поставлене президентом завдання щодо підвищення пенсій в країні. Жінки працюватимуть в РФ до 63 років, чоловіки – до 65 років.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/moscow_patriarchy/71618/

Следующая новость
Предыдущая новость

Пластиковые двери от Фабрики Комфорта Азартные игры и православие Стабилизированный мох из Норвегии Отличные четки из натуральных материалов Как и где можно получить деньги в долг

Публикации