Київська академія і семінарія УПЦ передала пораненим бійцям АТО дві тони продуктів

06.04.2018 20:53 3

Київська академія і семінарія УПЦ передала пораненим бійцям АТО дві тони продуктів

Благодійну допомогу було надано для військовослужбовців Збройних Сил України, які проходять лікування у Національному військово-медичному клінічному центрі.
Від імені начальника Центру генерал-майора А.П. Казмирчука та командування госпіталю, капелан військового госпіталю протоієрей Олег Скнар передав владиці ректору та адміністрації КДАіС слова щирої вдячності за підтримку.
Раніше, 3 квітня, єпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп (Гончаренко) провів просвітницьку зустріч з особовим складом військової частини 2269 м. Олександрії Кіровоградської області. Для присутніх у доступній формі було розкрито есхатологічне значення смерті і воскресіння Спасителя, актуальність і вплив на сучасність.
Також на сайті УПЦ (МП) з'являються повідомлення про те, що віряни УПЦ передають допомогу військовим на схід до свята Пасхи Христової.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Стоматология Люми-Дент в Киеве на Оболони Комплексный подход к решению проблем со здоровьем Сайт о неопознанном и неизведанном Все для вышивки бисером Электрические штабелеры: что это и зачем?

Публикации