Киян попереджають про квартирного «шахрая у рясі»

06.07.2018 16:15 0

Киян попереджають про квартирного «шахрая у рясі»

В Оболонському районі Києва з'явився зловмисник, який, представляючись священнослужителем, ходить по квартирах і видивляється, чи є у мешканців цінні речі. Про це у фейсбуці повідомляють мешканці Оболоні, інформує УНІАН.

"Увага! 4 липня, на вулиці Автозаводській 89 і 93 ходив по квартирах "батюшка" і жебракував. Коли всі йому відмовляли у допомозі, він просив у мешканців воду. Під цим приводом заглядав у квартири", - написала у групі "Мінський масив. ОСН" мешканка району Ірина.

За її словами, на вулиці, біля будинку, так званого "священика" чекали двоє підозрілих людей. Підійшовши до них, "батюшка" зняв рясу і закурив.

"Ходять, пробивають, хто є вдома і в кого що є. Ті діти, які були самі вдома, дуже перелякані. Попередьте, щоб ні під яким приводом вони не відкривали двері!" - підсумувала киянка.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/71729/

Следующая новость
Предыдущая новость

Несколько слов о продукции британского бренда Marks & Spencer Качественное медицинское и косметологическое оборудование Выездное ресторанное обслуживание: секрет идеального праздника Ручные сканеры штрих-кодов уже в твоем городе Зеркало Вулкан 24 круглосуточный доступ к лучшим эмуляторам

Публикации