Керівництво УПЦ МП готово жорстоко розправитися з «неслухняними» єпископами

14.12.2018 22:09 0

Керівництво УПЦ МП готово жорстоко розправитися з «неслухняними» єпископами

Напередодні об’єднавчого Собору, який завтра відбудеться у Києві, на єпископат УПЦ МП здійснюється морально-психологічний тиск з боку церковного керівництва.

Як стало відомо РІСУ з конфеденційних джерел, керівництво УПЦ МП готово застосувати суворі санкції до єпископів, які візьмуть участь у Соборі. Деяким з них уже погрожували репресіями. Тому архиєреї, які мають намір завтра обирати Предстоятеля та створювати нову Церкву, намагаються це тримати в таємниці.

Як повідомили РІСУ, церковне керівництво УПЦ МП буде діяти блискавично, як тільки довідається, що хтось з владик виїхав у Київ. «Неслухняних» архиєреїв, зокрема, планується тут же усувати з кафедр та застосовувати до них канонічне покарання. За сигналом з центру планується також оперативне захоплення приміщення єпархіального управління та кафедрального собору. Схожі репресивні заходи застосовуватимуться й до священиків УПЦ МП.

Нагадаємо, участь у об’єднавчого Соборі візьмуть 40 архієреїв УПЦ КП, 12 архієреїв УАПЦ і декілька представників вищого духовенства від УПЦ МП.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/73911/

Следующая новость
Предыдущая новость

Комплексный подход к решению проблем со здоровьем Цифровая полиграфия в Киеве: где заказать качественные услуги Оптимизация работы переводчика Разработка мобильных приложений для отелей Профессиональные средства для волос и тела

Публикации