Керівники УПЦ Константинопольського Патріархату обговорили з патріархом Варфоломієм українське питання

02.07.2018 16:44 3

Керівники УПЦ Константинопольського Патріархату обговорили з патріархом Варфоломієм українське питання

Глава УПЦ (Константинопольського Патріархату) митрополит Антоній (Щерба) та Памфільський єпископ Даниїл (Зелінський), очільник Західної єпархії УПЦ в Америці, прибули в Стамбул для святкування свята св. апостолів Петра і Павла та Собору святих апостолів.
За повідомленням єпископа Даниїла (Зелінського) 1 липня, ієрархи "провели відверту та конструктивну розмову щодо питань суспільного та морального життя суспільства, а особливо торкаючись питань канонічного устрою Православної Церкви України".
Минулого року ці ж ієрархи УПЦ Константинопольського Патріархату зустрічалися з президентом України.
Нещодавно мер Дніпра обговорив перспективи співпраці з УПЦ (Константинопольського Патріархату). Протягом останніх років УПЦ в США передала понад $ 240 000 біженцям і військовим в Україну.
Нагадаємо, що єпископ Памфільський Даниїл (Зелінський), правлячий архієрей Західної єпархії УПЦ в США, брав участь у переговорах між УПЦ КП та УАПЦ у червні 2015 року, зокрема поставив свій підпис під Підсумковим рішенням спільного засідання Комісій для ведення діалогу УПЦ КП та УАПЦ.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Объявлен кастинг участников мюзикла «Лютер», который состоится в Украине Игровые автоматы Super Slots для начинающих и профессионалов Вагонка из ольхи, сосны и липы в любых объемах с быстрой доставкой Митрополит Павел просит у Президента защиты от журналистов и политиков Место, где создаются иконы

Публикации