Керівники Державної прикордонної служби відвідали храм і зустрілися з духовенством УГКЦ і УПЦ КП

29.12.2017 14:37 18

Керівники Державної прикордонної служби відвідали храм і зустрілися з духовенством УГКЦ і УПЦ КП

Гості ознайомилися з історією гарнізонного храму, а також діяльністю капеланів Львівської архієпархії УГКЦ серед військовослужбовців. Опісля відвідали підземелля, зокрема, три панорами: Княжий Львів (XIII ст.), Готичний Львів (XV ст.) та ранньомодерний Львів (1740-50-ті рр.). Екскурсію для представників керівництва силових структур провів о. Тарас Михальчук, душпастир храму та капелан Західного регіонального управління прикордонної служби України.
На завершення зустрічі Петро Цигикал висловив слова вдячності о. Тарасу, військовим капеланам та прихожанам храму за духовну та матеріальну підтримку прикордонників у такий нелегкий час.
Того ж дня головний військовий священик (капелан) УПЦ КП в Державній прикордонній службі України Михаїл Предко на передодні різдвяних свят провів робочу зустріч з першим заступником голови Державної прикордонної служби України генерал-лейтенантом Василем Серватюком.

Під час зустрічі сторони обговорили питання розвитку військового духовенства в ДПСУ. Зокрема, отець Михайло висловив сподівання, що співпраця між Державною прикордонною службою України та Синодальним управлінням військового духовенства УПЦ Київського Патріархату зміцнить спроможність України захищати свої національні інтереси та протистояти будь-яким посяганням на її територіальну цілісність і суверенітет.
На завершення зустрічі отець Михайло привітав особовий склад ДПСУ з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим і вручив церковні відзнаки генерал-лейтенанту Серватюку В. М. та полковнику Лопатюку С. М.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Хороший массаж по доступной цене Большой выбор качественного пенополистирола по выгодным ценам Онлайн площадка sevens.igra-slot не позволит заскучать даже требовательному геймеру Пасхальное воскресенье. Светлый праздник для всей семьи Как избавиться от плесени?

Публикации