Католицькі єпископи Україні закликають вірян підписати петиції про заборону пропаганди гомосексуалізму

28.03.2018 15:25 15

Католицькі єпископи Україні закликають вірян підписати петиції про заборону пропаганди гомосексуалізму

Звернення фактично дублює подібні звернення до вірян від греко-католицьких єпископів та деяких протестантських спільнот, для яких незрозуміле поняття "гендер", через що вони використовують його як синонім різних збочень. У тексті звернення говориться:

"Ми, Єпископи Римсько-Католицької Церкви в Україні, зібрані на 50 пленарному засіданні, виражаємо глибоку стурбованість зростом впливу ґендерної ідеології в нашому суспільстві. В зв’язку з цим заохочуємо наших вірних підписати петиції про заборону пропаганди гомосексуалізму.

Згадані петиції зареєстровані на сайтах Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України за наступними посиланнями:

• до Президента України: https://petition.president.gov.ua/petition/42484;

• до Верховної Ради України: https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/3070

• до Кабінету Міністрів України: https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/1462

Заохочуємо усіх душпастирів, настоятелів парафій організувати збір підписів в своїх парафіях. Для цього слід зробити декілька кроків:

1. змобілізувати волонтерів, які матимуть з собою мобільний інтернет (смартфон, планшет з 3G інтернетом) і зможуть допомогти у підписі петицій усім бажаючим, зокрема людям літнього віку.

2. організувати підписи петицій у найближчі неділі.

3. до нашого звернення додаємо посилання на інструкцію як реєструватися та підписувати петиції:

https://docs.google.com/document/d/1bETeaAYlVlYodqu9NuTt2JlRBcrCvNHhasVKp_S9Tqs/edit

Користаючись нагодою прагнемо усіх запросити на Всеукраїнський марш на захист сімейних цінностей, який відбудеться 2 червня у м. Києві.

З усього серця благословляємо на згадані ініціативи!

Єпископи Римсько-Католицької Церкви"

Слід зазначити, що петиції, за які закликають голосувати єпископи, складені Віктором Танцюрою, протестантом за віросповіданням, і включають п'ять пунктів – сперечань з Планом заходів з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року, яку розробив Кабмін України у 2015 році. При цьому 1-й і 2-й пункти петицій містять викривлену інформацію про зміст зазначеного Плану, а 5-й пункт (пропозиція заборонити повіям, гомосексуалістам і наркоманам бути донорами крові) протирічить сучасним медичним уявленням і викликає сумніви з точки зору прав людини. Загалом автор петиції звужує поняття «гендерна ідентичність» до кола сексуальних меншин, тоді як воно давно існує в науковому обігу без обов'язкової прив'язки до сексменшин. «Подолання гендерних стереотипів» і в міжнародних документах, і в Плані з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини України стосується насамперед прав жінок.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Что такое НетГейм? Где купить готовый сейф или заказать его изготовление Провайдер, который предоставляет качественные услуги Изготовление пакетов и нанесение на них печати во Львове Азино 777 в 2021 году: доступ, игры, турниры

Публикации