Католицький єпископ завітав на відкриття шкільної спортзали в прифронтовому Новолуганському

23.11.2017 16:14 0

Католицький єпископ завітав на відкриття шкільної спортзали в прифронтовому Новолуганському

“Сьогодні на відкритті цієї спортзали ми бачили обличчя і посмішки дітей. Немає сумніву, що ці діти заслуговують того, щоб їм дати надію. Щоб з любові до них показати, що життя є іншим. Так зараз воно важке, але завтра — маємо надію і довіряємо Богу, що стане іншим”, — сказав Едуард Кава.

Католицький єпископ завітав на відкриття шкільної спортзали в прифронтовому Новолуганському

Новолуганська Загальноосвітня школа знаходиться на лінії розмежування в притул до ведення вогню в зоні АТО. На початок навчального року в школі навчається 200 дітей, які отримали доступ до якісного дозвілля.
В школі організовані спортивні секції, але стан спортивної зали не дозволяв проводити заняття спортивних секцій та уроків фізкультури і Акція «Папа для України» у співпраці з Асоціацією милосердя «Еммануїл» на прохання адміністрації школи відремонтували спортзалу в якій вже 45 років не було ремонтних робіт (з часу побудови 1972 року).

У спортивній залі підлога, стіни, стеля, двері, освітлення та опалення були в незадовільному стані, ремонту потребував також коридор між залою і роздягальнями та допоміжні приміщення для спортивного інвентаря. Також роздягальні потребували ремонту підлоги, стін, дверей, освітлення, каналізації, водопроводу, були відсутні душові кабіни, унітази, та гаряча вода ( необхідні були бойлери для нагріву води на кожну з двох душових кабінок).
Діти прифронтового села Новолуганське мають великий інтерес до спорту і окрім шкільної спортзали в селі ніяких спортивних закладів нема, тому спортзала в Новолуганській школі стане чи не єдиним осередком дитячого спортивного дозвілля в цьому селі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Самые популярные приложения для взлома мобильных игр на Андроид Дымоходы для разных видов твердотопливных котлов Покупайте серебряные крестики онлайн Ремонт выхлопных систем в Киеве Глава РПЦЗ путешествует по Крыму

Публикации