Католицький єпископ відвідав дітей із зони АТО, які відпочивають у Карпатах

13.03.2018 13:25 0

Католицький єпископ відвідав дітей із зони АТО, які відпочивають у Карпатах

Завдяки акції, в карпатському таборі мають можливість покращити своє самопочуття та емоційний стан 93 дитини з інтернатів
і дитячих будинків сімейного типу Маріуполя, Волновахи, Бахмута та Слов`янська (Донецька обл.).
Єпископ провів жваву розмову з дітьми, яких цікавили найрізноманітніші запитання: «А чому у вас така маленька шапочка?», «Де Ви живете?», «Якими мовами володієте?», «Скільки церков Ви відвідали?» та інші.
У подарунок діти отримали солодощі та настільний футбол, що дозволить їм іще веселіше проводити дозвілля.
Діти не залишились у боргу і приготували для владики пам’ятний подарунок: «намисто» з сердечок, кожне з яких власноруч підписали. Цю дитячу творчість єпископ Едуард Кава обіцяв передати особисто папі Римському Франциску.
Разом із намистом діти також подарували малюнки, пов’язані з темою миру й України, а наприкінці ще й заспівали та запрошували приїжджати ще.
Загалом 300 дітей із Донеччини та Луганщини мали можливість відпочити на дитячих базах «Карітас-Спес» в Івано-Франківській і Житомирській областях.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Параллельная реальность. Из жизни манекенов Сделать праздник запоминающимся поможет «Yes!Catering» Арт-проект Narciss Me Психолог, который поможет вам в разных ситуациях Взять кредит онлайн в Украине

Публикации