Католики відкрили й освятили дитячий будинок сімейного типу на Львівщині

28.12.2017 19:05 12

Католики відкрили й освятили дитячий будинок сімейного типу на Львівщині

До церемонії приєдналися представники державних, регіональних і місцевих органів влади, духовенство, місцеві мешканці й гості. Участь у відкритті дитячого будинку сімейного типу й ігрового майданчика взяли заступниця Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Олександра Чуркіна, державний секретар Міністерства молоді та спорту України Олег Немчінов, заступниця голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук. Усі прибули на відкриття з подарунками.
На території дитбудинку облаштували дитячий ігровий майданчик і спортивне поле із штучним покриттям, розділене на три секції (футбольне, волейбольне та тенісний корт). У помешкання на виховання та спільне проживання влаштували 3 дітей, позбавлених батьківського піклування, – рідних братів і сестру. Загалом сім’я Олега й Наталії Гальчишак виховує 8 дітей.
Директор о. В'ячеслав Дорош щиро дякує всім, хто своїм старанням, працею та натхненням доклався до відкриття будинку.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Просмотры в инсте – большие продажи Близкий к РПЦ телеканал продолжает культивировать украинофобию Подборка развивающих игрушек для детей возрастом 1 год Широкий выбор разных семян Оформление патента на работу иностранцам в Москве

Публикации