Карпатська єпархія УАПЦ: "Лицарський орден св. Костянтина і Олени" належить не до масонів, а до Православної Церкви Чеських земель і Словаччини

07.08.2017 19:33 114

Карпатська єпархія УАПЦ:

Зокрема, на сайті Карпатської єпархії зазначається, що 27 травня 2017 року, в рамках візитації до Духовної місії Карпатської єпархії УАПЦ в Чеській Республіці, Преосвященнійший Віктор (Бедь)... на запрошення керівництва міжнародного Православного братства лицарського ордену рівноапостольних Костянтина і Олени, прийняв участь в якості почесного гостя на річних зборах братства, що проходили в м. Тепліце", де він "молитовно благословив початок роботи річних зборів міжнародного Православного братства лицарського ордену в м. Тепліце, освятив святою водою відзнаки братства, які надалі вручались нагородженим, помазав освяченою олією номінантів братства та виступив з вітальним словом".
Більш того, за заслуги в утвердженні та розвитку православ'я, а також за багаторічну наукову, педагогічну, благодійницьку та подвижницьку діяльність, рішенням керівництва братства владика Віктор (Бедь) був удостоєний найвищої нагороди – ордена зірки святого Костянтина Великого.
На сайті єпархії УАПЦ зазначається, що у заході також взяли участь "високоповажні і титуловані особи в духовному сані з ряду Помісних Православних Церков, Гуситської Чехословацької Церкви, Римо-Католицької Церкви, державні урядовці, генерали, науковці та благодійники з країн Європейського Союзу та інших держав".
Тут же наведено фотодокумент з перекладом - підтвердження ставропігійного статусу "Лицарського ордену св. Костянтина і Олени" за підписом тодішнього предстоятеля Православної Церкви Чеських земель і Словаччини митрополита Христофора від 13 березня 2006 року.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Капелан УПЦ КП прочитав військовим лекції «Цінність християнського життя» та «Вартість і призначення людини» Доставка цветов курьеров в Химки: красивые букеты по лучшим ценам Купить трафик на сайт Неодимовый магнит для экономии семейного бюджета Конвекционные печи: полезный аксессуар на любой кухне

Публикации