З Польщі до Почаєва вирушила міжнародна хресна хода

31.07.2018 14:13 21

З Польщі до Почаєва вирушила міжнародна хресна хода

У кафедральному соборі митрополит Володимир та єпископ Гайнівський Павел (Польська Православна Церква) звершили молебень.
У населених пунктах до хресного ходу долучалися все нові і нові учасники. Вийшовши з Польщі чисельністю у 70 чоловік, приєднавши до себе білорусів та мешканців Володимир-Волинської єпархії УПЦ (МП), до кафедрального собору Володимир-Волинського прямувала вже майже двохтисячна колона.
Зокрема хрестоходці, побувавши у Польщі та Білорусі, завітали до Ратнівського району на Волині. На Староживщині вже більше 500 прочан молилися з іконою Богородиці «Почаївська». А на в’їзді до міста Ковель — 750 паломників зустрічали півтисячі ковельчан на чолі з православним духовенством. Потім хрестоходці відвідали з молитвою Турійщину. І дістались — Володимир-Волинського.
Після відпочинку у Володимир-Волинському 30 липня 2018 року майже хресна хода вирушила далі. Хрестоходці взяли курс до Зимненського Святогірського жіночого монастиря. Далі учасники ходи землями Волині, Рівненщини, Тернопілля попрямують до Свято-Успенської Почаївської лаври.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Стильная одежда Неймара Музыка группы Король и Шут Качественная детская обувь оптом по доступной цене Комплексные системы современных IP домофонов Глава пресс-службы УПЦ: «Предательство Порошенко было наиболее болезненным»

Публикации