З даху недобудованої церкви впав робітник. Храм зводили без документів

26.12.2019 2:00 0

З даху недобудованої церкви впав робітник. Храм зводили без документів

23 грудня трапився нещасний випадок на будівництві нового храму УПЦ МП в селі Раків Ліс, що на Камінь-Каширщині. Про це повідомляє видання Вісник.

Один з робітників впав з даху церкви й отримав серйозні травми. У важкому стані його забрали медики. З неофіційних джерел стало відомо, що чоловікові більше сорока років, він з Рівненщини, де жив при одному з монастирів.

Нову церкву у Раковому Лісі почали зводити віряни УПЦ МП після того, як більшість прихожан діючого храму Благовіщення Пресвятої Богородиці у лютому цього року зі своїм настоятелем перейшла до Православної Церкви України.

Прихильники УПЦ МП на чолі зі ще одним священником, який служив у селі, нині звершують Богослужіння у наметі, що поставили неподалік.

А новий храм почали будувати без дозвільних документів на земельній ділянці, призначеній під житловий будинок. Він був зведений фактично за півроку від фундаменту до куполів.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/extraordinary_situations/78312/

Следующая новость
Предыдущая новость

Трубы и трубные комплектующие отличного качества от компании ООО «ГК Феррит» Виртуальный мир сказочных приключений Смартфоны в СитиКом – большой выбор, доступные цены Играть в онлайн казино Reel Emperor Новые игровые машины в знаменитом клубе Вулкан

Публикации