Знайшли повішеним ієромонаха УПЦ, який "не міг зі спокійним серцем дивитися на події" в країні

27.10.2017 14:53 210

Знайшли повішеним ієромонаха УПЦ, який

У Кам’янець-Подільській єпархії журналісту підтвердили повідомлення про трагічну смерть священнослужителя, яка з’явилася у мережі.
«На місці події зараз працюють правоохоронці, тому не не можемо давати жодних коментарів», - сказав секретар єпархії протоєрей Олексій Миханчук.
Священнослужитель зазначив, що загиблий був порядною людино, йому було 69 років, 3 місяці назад він вийшов за штат Кам'янець-Подільської єпархії УПЦ (МП). Однак він залишився при храмі і продовжив послушницьке життя.
При розмові з іншим представником церкви, головою юридичного відділу УПЦ протоієреєм Олександром Баховым, виникли нові подробиці події. Священик зазначив, що померлий з болем на душі сприймав те, що відбувається в православній церкві.

“Всі жителі, а їх не більше трьох сотень, знали про принципові позиції отця Паїсія. Він не міг зі спокійним серцем дивитися на події і постійно говорив про це парафіянам. Мабуть дізналися про це і ті, хто проти православ’я на Хмельниччині”, - заявив священик, натякаючи на вчинене насилля проти монаха з боку сторонніх сил.

Представники слідчої групи відмовляються від коментарів до повного з’ясування всіх обставин події.

На сайті УПЦ (МП) про трагедію не повідомляється.

Нагадаємо, що у 2015 році вчинив самогубство служитель Почаївської лаври.

Фото povin.com.ua

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Современные полимерные материалы Для надлежащего уровня обслуживания покупателя необходимо современное оборудование УПЦ нарахувала 100 тисяч учасників ходи, поліція — 15 тисяч Основы ремонта домашней электроники Баптисти відзначили 150-річчя церкви у Кропивницькому

Публикации