Зеленський зустрівся з духовними лідерами мусульман України

02.05.2019 19:45 0

Володимир Зеленський 2 травня зустрівся з муфтіями та мусульманськими релігійними діячами.. Про це написав на своїй сторінці у Facebook муфтій Духовного управління мусульман України “Умма” Саїд Ісмагілов.

Муфтій Ісмагілов повідомив, що зустріч тривала дві години.

«Володимир Зеленський дав висловитись кожному по-черзі. Я у своєму слові підкреслив важливість тих височайших релігійних прав та свобод, що задекларовані в Конституції та законах Україні, активну участь мусульман….Володимир Зеленський сказав, що він прагне єдності України та українського суспільства, закликає всіх до примирення то консолідації і має надію, що релігійні лідери будуть сприяти цьому. Також він зазначив, що потрібно залучати іноземних інвесторів з інвестиціями в різні галузі економики, в тому числі і з мусульманських країн. І також зазначив, що Україні потрібен мир між віруючими різних релігій. В цілому – враження позитивні від зустрічі”, – написав муфтій Ісмагілов.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/church_state_relations/75649/

Следующая новость
Предыдущая новость

Вчимо англійську швидко та ефективно Еврейская шакшука на завтрак - это то, что от вас точно не будут ждать ваши близкие Лучший способ получения прибыли за веселье в Azino777 Если хотите увидеть рай на земле – поезжайте на остров Бали Современные услуги печати

Публикации