За фактом підпалу церкви в Києві відкрито кримінальну справу

13.03.2018 11:02 6

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підпалу церкви в Оболонському районі Києва. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУ НП в місті Києві.

У повідомленні йдеться, що невідомі вчинили підпал церкви в Оболонському районі столиці.

"В чергову частину 10 березня 2018 року надійшло повідомлення про те, що на вулиці Автозаводській сталося загоряння храму... За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2. ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України", - сказано в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що у вікно приміщення невідомі кинули пластикову пляшку з горючою речовиною. В результаті вогнем було пошкоджено внутрішнє оздоблення храму та частина покрівлі. Речові докази з місця події направлено на дослідження. Причину пожежі встановить експертиза.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/70396/

Следующая новость
Предыдущая новость

Украинский Вулкан - где выбрать лучший вариант? В Харькове христиане передали госпиталю 400 кг медицинских материалов для раненых бойцов Как бороться с детскими страхами? Качественный табак и кальян по доступным ценам Как же обнаружить неисправность топливного бака

Публикации