Заступник командувача Нацгвардії України прийняв від поетеси-мусульманки збірку віршів для українських бійців

26.01.2018 13:46 6

Заступник командувача Нацгвардії України прийняв від поетеси-мусульманки збірку віршів для українських бійців

Під час неформальної розмови у Головному управлінні НГУ гостя презентувала збірку своїх віршів «Птахом перелітним», яку було видано в Йорданії наприкінці минулого року. Вікторія також розповіла, якими віршами наповнено видання та хто посприяв її друку.
— Випуск цієї книги, на мою думку, був дійсно історичним, адже це перше українське видання у Йорданському Королівстві. Надіюсь, ці вірші стануть підтримкою як для українських бійців, так і для тих, хто їх чекає з війни додому, — зазначила поетеса.
У свою чергу генерал-лейтенант Микола Балан щиро подякував Вікторії та побажав подальших творчих звершень, повідомляє прес-служба Нацгвардії України. Також він подарував гості кілька примірників відомчої періодичної преси та книгу про свій рідний край під назвою «Мальовниче село Старий Лисець», яку особисто підписав.

Заступник командувача Національної гвардії України познайомився з Вікторією Бричковою-Абу-Кадум і дізнався про досить активну українську громаду, що існує в Йорданії, під час участі в Самміті директорів та командувачів FIEP восени минулого року, що відбувався в Аммані.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какими особенностями обладают современные ноутбуки? Редкие и нетипичные виды ставок на хоккей - азартные игры дял каждого Профессиональный татуаж в Краснодаре Услуги груз-такси круглосуточно в Киеве Данилюк пояснил, почему закон про легализацию настолько долго лежит в Раде

Публикации