Запорізькі віряни і меценати УПЦ зібрали обласній дитячій лікарні 100 тисяч гривень на медичне обладнання

10.09.2018 16:39 0

Запорізькі віряни і меценати УПЦ зібрали обласній дитячій лікарні 100 тисяч гривень на медичне обладнання

Необхідне для одужання маленьких пацієнтів обладнання було придбано на кошти парафіян запорізьких храмів і меценатів у рамках щорічного благодійного соціального проекту «Любов милосердствує». Зокрема в дар дитячій лікарні було передано вісім функціональних ліжок із непромокаючими матрацами і сто Ліній Інфузомату Спейс.
Як зазначив митрополит Лука, найперший обов’язок будь-якої людини у всі часи, незалежно від його віросповідання, нації чи соціального статусу – не бути байдужим.
«Найкращою можливістю проявити це є участь у справах милосердя. Милосердя — це основа християнства… Любов до ближнього має проявлятися не тільки гарними словами, але й практичними справами милосердя… Наша головна мета – це не розмови про благодійність, а реальна дієва допомога хворим дітям. «Любов милосердствує» допомагає вижити і поліпшити життя багатьом маленьким пацієнтам», — сказав владика.
За словами головного лікаря, за роки співпраці, яке почалося ще в 2011 році, в різні відділення лікарні, а це насамперед у відділення онкогематології, саме на кошти Запорізької єпархії УПЦ було встановлено найдорожче й унікальне обладнання.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

В Радомышле готовится международная межконфессиональная конференция по работе с детьми-аутистами П'ятидесятники України апробують нову навчальну програму для місіонерів Качественные итальянские межкомнатные двери Домашня зарядна станція для електромобіля Программа Флекс

Публикации